Nytt i Köket

Äntligen har vi invigt vårt nya tillagningskök! Det känns verkligen bra.

Vår nya kock, Siv Bölin, serverar vällagad mat tillsammans med en varierad salladsbuffé.


Hållbarhet och miljötänk i vårt nya kök:

För att minska varutransporter till köket har vi valt att ha endast en leverantör för alla råvaror och utrustning, detta gör att vi klarar oss på två leveranser per vecka och färre under lov.
Hållbarhetsarbete Martin och Servera 

All fisk är MSC-certifierad.

Vi arbetar kontinuerligt för att minska matsvinnet på skolan och både personal och elever är delaktiga i detta arbete.

Matråd med elevrepresentanter hålls regelbundet 

Vi sopsorterar allt avfall från köket.

Alla rengöringsmedel är valda ur miljösynpunkt.

Mellanmål serveras dagligen och vi använder:

  • Svenska pålägg
  • Fiberhavregryn till gröt
  • Fiberflingor
  • Hembakat bröd

Hälsningar Lena Ytterström

Tillbaka till nyheter

Ansök till Heliås

Vill du att dina barn ska få en utbildning där de har möjlighet att välja sin framtid?

Ansök till Heliås Svartvik

Facebook

Läs mer om oss på Facebook.

Heliås Svartvik Facebook

Länkar till elevsidor

Fritids Förskoleklass Årskurs 1 Årskurs 2 Årskurs 3 Årskurs 4 Årskurs 5,6

© Heliås Svartvik 2019
Skapad av Owre.se